AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 13 december 2008

Katt j-veln var till salu igår kväll....

Av Elin Haglund - 13 december 2008 16:34

ja det var hon verkligen! Jag skulle ju till Bea på "kalas" igår kväll, jag hade precis gjort mej klar, tagit på mej skorna och jackan då jag såg att Mirko inte hade något vatten så jag tog skålen och fyllde skålen med vatten.....jag böjde mej ner för att ställa ner skålen i ställningen och när jag var påväg ner med skålen, vad tror ni händer????jo då kommer katt j-vln och hoppar upp på köksbänken varpå hon hoppar typ rakt in i skålen med vatten som jag håller i!så jag tappar skålen och allt vatten hamnar på golvet!grrrr....då var hon billig i just det ögonblicket.....å det är ju inte direkt lite vatten som rymms i en hundvattenskål!så det var bara till att ta fram moppen och torka upp vattnet.


Vi hade det super mysigt hos Bea i alla fall när jag äntligen kom iväg hemifrån! Jag fick träffa Petra som jag pluggade med i Sundsvall och som jag inte har träffat på 4,5år!!så det var super skoj! Det var super gott fika oxå fick jag "snussa" lite på Oliver, Beas & Antes lilla bebis på 3 månader:-) jag har aldrig riktigt känt att jag vill ha barn eller ens gillat barn direkt men igår tyckte jag att det var RIKTIGT mysigt med Oliver!:-)


Idag så var det tänkt att jag, Helen & Thomas skulle köra lite skydd, men Helen stackarn fick tillbaka hostan igen(krya på dej!) så det blev bara jag å Thomas som körde. Mirko fick först göra anskällningar, riktigt bra! Han lägger sig själv nu och på rätt avstånd:-)förutom en gång då han hamnade lite nära Thomas och han lyssnade inte när han sa "gå bort" så jag testade med honom själv och då backade han och sen höll han avståndet bra även fortsättningen på Thomas!:-) Idag så var det första gången som jag inte hade linan på honom!Roligt vad fort han har lärt sig:-) Sen fick Mr M komma ut en sväng till då han fick köra transporter, gick bra! Jag har ju anmält mej till Vixax lägret i sommar å då anmälde jag mej till skyddsgruppen, för att jag vill lära mej mer om skyddet. Men jag vet inte jag kanske skulle vara med i brukslydnadsgruppen istället?eller sökgruppen?....gud nu får jag beslutsångest! jag vet ju inte om jag kommer att kunna tävla i skyddet men det är ju roligt att lära sig mer om det så man kan mer till nästa hund så det får nog kanske bli skyddsgruppen iaf. eller? äh jag vet inte:-)veliga Elin är framm igen!:-)hihi


Sen kom Linn till klubben och vi körde lite uppletande....Mr M fick ett uppletande med ca 15 föremål å det gjorde han bra, jobbar på jätte fint med bra tempo å bra nos. Valde att lägga ut så många föremål så att han lär sig att koppla på näsan på en gång å det gjorde han riktigt fint! Loke fick oxå köra lite uppletande, det var roligt att seLoke!det var så länge sedan jag såg lilla sprätten, som kanske inte är en sådan liten sprätt längre:-)


Sedan åkte jag till Biltema och köpte en bagagerumsmatta i plats så nu ska det bli fint även där bak:-)


En fullspäckad dag som vanligt:-)

 
 
Ingen bild

Nettan

13 december 2008 20:08

Så är det med husdjur! har man inte att göra så får man!!! för alltid lyckas de hitta på något när man egentligen inte har tid...........
kram

 
Helen

Helen

14 december 2008 13:27

Kul att ni tränade lite skydd ändå:) Men varför tror du att ni inte kommer att tävla i skydd då? Mirko är ju en stjärna ju:)

http://home.swipnet.se/malle

 
Ingen bild

Elin

14 december 2008 16:41

Nettan: Ja som sagt har man inte att göra så får man:-)men det är det värt! Jag skrattade ju självklart efteråt när jag tänkte på det:-)

Helen: Jo han är så duktig min lilla Mr M:-)men det att jag inte vet om jag kommer att tävla beror ju på hur det går med pipet?den vanliga funderingen:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards