AKJAS MIRKO

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2008

Klockan står på 04:33.......

Av Elin Haglund - 18 oktober 2008 04:33

ja ni kanske funderar varför jag är uppe denna tid på dygnet?ja inte är det för att jag är morgonpigg inte!:-)utan jag sitter självklart på jobbet å försöker få tiden att gå, då jag husserar inne denna natt. En mindre rolig uppgift att stå för men någon måste ju göra det oxå:-)


När jag nu hade så lite att göra i natt så satt jag och kollade runt lite på min blogg å såg på besökandestatistiken att jag i genomsnitt har 50 besökare per DAG!!det trodde jag aldrig!Jag gick in å läste lite om hur bloggen räknar besökare å bloggen registrerar bara UNIKA användare, vilket innebär att samma besökare bara räknas 1 gång även om samma besökare har varit inne på min blogg fler gånger under samma dag så räknas bara en gång. Det var himla roligt att se att så många är inne på min blogg å läser mina ibland så tråkiga & monotona inlägg där jag skriver om mitt liv, min hund:-) Ni som är inne och läser får gärna lämna en kommentar i bloggen eller i gästboken på min hemsida nu när jag även har skaffat en sådan, ja ja en liten hundnörd har jag nog blivit!Det är nästan så att jag inte vågar berätta för icke hundmänniskor att jag har skapat en hemsida till min hund:-) Det är nog bara hundmänniskor som förstår det:-) 


Från början var denna blogg tänkt att den enbart skulle handla om min kära lilla ögonsten till hund och vår träning, men den har kommit att handla om lite mer än det å många gånger använder jag den till att skriva av mej hur jag känner vilket innebär att det rätt så ofta kan bli lite negativa inlägg men men det bjuder jag på:-) Det är skönt att ha ett ställe att skriva av sig på:-)


Tack till er alla som tar er tiden att läsa om mig å min hund!:-)


Hoppas ni andra sover gott i denna stund, vilket jag oxå skulle vilja!Fast jag känner je än så länge pigg, fast jag har ju 2 nätter till framför mej så jag får väl se hur jag känner mej den 3:e natten?:-)



Puss å Kram på er alla där ute i höstmörkret......

 
 
Janne å arne

Janne å arne

18 oktober 2008 17:30

Här är en som kollar in din blogg. Hoppas det går bra med Mirko å att du kan komma uppåt någon gång så kan vi köra lite sökträning. Alltid bra med nya marker och nya figgar.

http://blogtown.se/blog.php?id=arne12

 
Johanna

Johanna

18 oktober 2008 18:29

Ja jag läser också din blogg.. hihi.. fast det visste du ju redan ;) Ha det så bra på jobbet inatt! Kram

http://www.akjasmaczon.bloggagratis .se

 
Ingen bild

Maud & Zoie

18 oktober 2008 18:52

Vi läser! *räcker upp handen*

Boken jag nämde heter "Uppletande för träning och aktivering" den är skriven av Git Jering

 
Ingen bild

Elin

18 oktober 2008 19:07

hihihaha....vad roliga ni är!:-)Er visste jag att ni är inne på min blogg då och då, men det måste även vara personer som jag inte alls vet vilka de är som är inne på min sida, för jag tror inte att jag känner 50 personer inom hundvärlden:-)

Janne:det skulle vara super roligt!Alltid roligt att komma bort å träna, som sagt nya marker, nya figgar, nya idéer å ny inspiration:-)

Maud:ok, den kanske man ska kolla upp?alltid roligt att läsa lite nya böcker med nya perspektiv.

 
Ingen bild

Karin

18 oktober 2008 19:57

Hej Elin,
Jag är nog inne och kollar din blogg någon gång i veckan. Hittade den när jag "hittade" Akjas kennel.
Vi ska strax hämta hem en egen liten Oska från Älandsbro och har svårt att tänka på mycket annat!
Jag och mina döttrar på 5 år tror nog nästan att vi känner dig och Mirko lite grann, tjejerna gillar att titta på Akjas hemsida och känner igen alla bilder på Oskas storebror Mirko.
Själv är jag grymt imponerad av er träningsflit, det är nästan så att man får lite ångest.
Vi kommer säkert att få träffa er framöver på Akjasläger och andra träffar.

Ha det bra!
Karin
karinedlund@orionoljor.se

 
Ingen bild

Elin

18 oktober 2008 20:47

Vad roligt att ni ska få hem en liten "halvsyster" till Mirko!:-) Ja som sagt då kommer vi säkert att synas på något Akjas Läger i framtiden! vad roligt att du valde att skriva några rader i min blogg, roligt att se vad det är för människor som är inne på min blogg å läser:-)/

 
Elisabeth

Elisabeth

19 oktober 2008 08:42

Grattis till besökssiffrorna till bloggen!!
Jag tittar in varje vecka och kollar vad ni har haft för er, men det visste du ju redan. Håller med om att det är kul att veta vilka som läser ens blogg.. Ha det gott!

http://www.bjorkmannarna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Lösenord

Vill ni läsa blogggen? Maila mej: elin_haglund81@hotmail.com så får ni lösenordet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards